Søger-Trænere

Ørslev IF søger frivillige trænere til fodboldafdelingen


Er du en af de nye ungdomstrænere i Ørslev IF eller kender du en som kunne være interesseret så læs mere her.

Vi startede i 2017 succesfuldt op med to ungdomshold i aldersgrupperne 4-7 & 8-10 år, men det har desværre vist sig, at trænerne ikke har mulighed for at fortsætte. 

Derfor leder vi efter nye trænere så vi kan fortsætte med at have fodbold i Ørslev IF.

Din alder og erfaring med fodbold er som udgangspunkt ikke afgørende og hvis du måtte have ønske om kurser vil vi gerne betale for din deltagelse.

Vi ønsker, at have teams på 2 personer til at stå for hvert hold således, at I har mulighed for at tilrettelægge de bedst mulige træninger og der vil være en som kan stå for træningen, hvis en af jer er forhindret i at komme.

Det er ligeledes vores ambition, at holdene kan deltage i stævner rundt på Sjælland og vi vil gerne understøtte dette.

Vi forestiller os, at aldersgrupperne kan være fra 5-7 & 8-10 år, men vi har endnu ikke lagt os fast på, hvilke aldersgrupper som skal træne sammen og du vil have mulighed for at påvirke, hvordan det kommer til at se ud.

Har du et ønske om at træne andre aldersgrupper så er du også meget velkommen til at kontakte undertegnede og så vil vi prøve at få startet op på flere hold.

Lyder ovenstående som noget for dig bedes du rette henvendelse til Jakob Lund på telefon 22 46 63 01 eller mail revisor_jakob_lund@hotmail.com så vi kan drøfte det nærmere. 

Er du under 18 år og ønsker at spille fodbold i Ørslev er du også velkommen til at kontakte mig og så vil vi prøve at finde en træner og et hold til dig.


På vegne af Ørslev IF

Jakob Lund

Formand:

Jakob Lund

Tlf. 22 46 63 01

E-mail: revisor_jakob_lund@hotmail.com