Uffe-Anja

Stor hæder til Uffe -

En stor tak til Uffe

Når man brænder for noget så bliver man ved - en ildsjæl som Uffe Pedersen skal man lede længe efter. Uffe har nu i 59 år været instruktør i ØIF. Han startede selv som barn i ØIF og har været aktiv i 74 år, men nu takker Uffe af.
 

Spørger man Uffe, så betyder det alt for ham at børnene kan gå til gymastik. Igennem årene har Uffe lært rigtig mange børn at springe – og at se spring glæden i børnenes ansigter betyder rigtig meget for Uffe.

Det er ikke kun for spring børnene i ØIF Uffe har gjort noget ekstra. Uffe har også for år tilbage, sørget for at vuggestue og bønehavebørnene en gang om ugen kan gå i gymastik salen og udfordske redskabsbaner.

Uffe har lagt rigtig mange frivillige timer i ØIF som instruktør, men han har også altid hjultet til når der var brug for hjælp. For år tilbage var han også med i foreningens kæmpe loppemarked der eksisterede i mange år, været med til at bygge tilbygningen på klubhuset ud imod boldbanen mm.

Uffe du har været en kæmpe del af ØIF – og selvom du nu officielt stopper, så er du altid velkommen til lige at se hvordan det går på spring holdene.
Du har også været en stor hjælp for mig og en støtte. Vi har sammen brændt for foreningslivet her i Ørslev. – vi kommer alle til at savne dig.

Du er en rigtig dygtig instruktør der har lærer fra sig. Ikke kun lært børnene at springe men også altid taget dig af hjælpeinstruktørerne, fået lært dem så meget at de selv har kunne undervise.  
Du har altid været en helt utrolig ildsjæl som brænder for børn og idrætslivet i lokalsamfundet. – tusind tak.