Fitness-bliv-medlem

Hvordan bliver jeg medlem

Du kan sender en mail til oerslevif@gmail.com med dit navn samt hvornår du ønsker at booke et møde med en af vores instruktører. Du kan se hvad dag og tid, der er muligt at booke instruktør i vores kalender. Hvad koster et medlemskab


Da ØIF Fitness er et foreningsfitness center, betales dit medlemskab ½ årligt. Det koster 200,- kr. for at blive oprettet som medlem. Dette beløb betales ved indmeldelse, og man får udleveret sit eget nøglekort.


Selve medlemskabet koster 133,- kr. om måneden, og der opkræves for et ½ år ad gangen. Dvs. der er en bindingsperiode på 6 måneder.


Medlemskabet opkræves i februar og august. Melder man sig ind i f.eks. maj så betaler man 3 x 133,- kr. frem til august, derefter opkræves man for et ½ år ad gangen.


Når du har betalt dit ½ årlige medlemskab samt fået udarbejdet dit personlige træningsprogram er du medlem og kan begynde at træne i Fitness centret.

Vi benytter holdsport.dk til opkrævning af medlemskab.

Alternativ er at du overfører dit medlemskab til:
ØIF Fitness konto er: 2520 0729-356-468


Udmeldelse:
Ønsker du at opsige dit medlemskab skal du sende en mail til oerslevif@gmail.com, hvor du oplyser dit navn og evt medlemsnr. 

Der tilbagebetales ikke for ubrugt medlemskab, dvs. har du betalt for dit medlemskab og du melder dig ud nogle måneder før et nyt medlemskab skal betales, tilbagebetales der ikke for de måneder du ikke længere ønsker medlemskab i.

Medlem
Inden du kan begynde at træne i centeret, skal du have lagt et personligt program, sammen med en af vores uddannede instruktører fra teamet.

Selvom du måske allerede er bekendt med træningsmaskiner og har et program fra et andet fitness center, så skal vores instruktør udarbejde dit træningsprogram.


Et medlemskab til ØIF Fitness giver dig mulighed for at træne ugens 7 dage fra kl. 05:00 - til kl. 22:00 i centeret.

Centeret vil være bemandet på forskellige hverdags aftener samt enkelte dags timer, men som medlem får du dit eget nøglekort, så du kan komme og træne, når det passer dig. Du finder en oversigt over hvornår der er en instruktør til stede under vores kalender


Der er både mulighed for at få udarbejdet sit træningsprogram af en instruktør i dag / eftermiddag og aften timerne. Via kalenderen på hjemmesiden kan du se hvornår der er en instruktør til stede, og du kan via kalenderen booke din programlægnings tid.


Du kan blive medlem af ØIF Fitness når du er fyldt 15 år.   

Omklædning:


Der er to toiletter hvor det er muligt at klæde om, men har man mulighed for at klæde om hjemme fra, ville det måske være at foretrække.


Der er mulighed for at låse taske, tøj og værdigenstande inde.


Der er ingen bade faciliteter.

Kontakt


Du er altid velkommen til at se fitness centret og samtidig få en snak med en af vores instruktører, se kalender.


Du kan også sende en mail til oerslevif@gmail.com eller ringe til Anja Sølund på tlf. 22 20 13 45 hvis du har spørgsmål.